KWPN YOUNG DRESSAGE TALENTS 2019
terug

Het Young Dressage Talent 2019 gaat als succesvol de boeken in! Een zeer groot aantal deelnemers streed om de titel KWPN YDT 2019 3 en 4 jarigen.

uitslag 4 jarige young dressage talents - uitslag 3 jarige young dressage talents

Het YOUNG DRESSAGE TALENT 2019 is bekend bij de 4 jarigen. De overwinning ging naar King Fan Weerdenbras (Dark pleasure * Don Primero). Deze 4 jarige ruin werd gefokt door W Oosterveld en is in eigendom van dhr W Plaizier en Kirby Kroos, voorgesteld door Jos Hoogendoorn.

Voor deze combinatie was er naast de mooie statiedeken aangeboden door KWPN West Brabant een hoofdstel, een bloedonderzoek en voedingsadvies aangeboden door Inno Ingredients, een haarverzorgingsset aangeboden door Schwarzkopf professional. De fokker van King Fan Weerdenbras kreeg een mooie foto aangeboden door Digishots en een cadeaubon van firma Van Eekeren EN voor de eigenaar een cadeaubon voor 50% korting op een dekking bij Hengstenhouderij van Uytert voor seizoen 2020.

De 2e plaats was voor Knight Power (Governor * Swarovski) onder Danielle Houtvast. Deze mooie zwarte ruin werd gefokt door J Breukink en is in eigendom van J Quartel. Voor Danielle was er een LeMieux dekje gesponsord door JRS ruitersport, een Antares goodiebag, een bloedonderzoek en voedingsadvies aangeboden door Inno Ingredients en een haarverzorgingsset aangeboden door Schwarzkopf professional.

Op de 3e plaats kwam Picasso (Lord leatherdale * Krack C) onder Dirk-jan van de Water. Picasso is gefokt door hr Frans van Looveren en in eigendom van Kazlea limited.

4e werd Koko jr de la fazenda (Toto jr * Glocks Romanov) onder Thalia Rockx, Koko jr is gefokt en in eigendom van Thalia's ouders Johan en Penny Rockx/La fazenda stables.

De 5e prijs was voor King VE (Governor * Johnson) onder Chantal van Lanen. King VE is gefokt en nog in eigendom van Rene van Erp uit Oss.

Winnaar KWPN YDT 2019 - 4 JARIGEN - KING FAN WEERDENBRAS voorgesteld door Jos Hoogendoorn

Bij de 3 jarigen dressuurpaarden was de kwaliteit zeker niet minder! De overwinning ging naar LUCKY STAR (Everdale * Sonique) deze donkerbruine ruin is gefokt bij de heer Both uit Lopig en in eigendom van van Olst Horses uit Den Hout, voorgesteld door Charlotte Fry.

Voor deze combinatie was er naast de mooie statiedeken aangeboden door KWPN West Brabant een exclusief hoofdstel aangeboden door TESS, een bloedonderzoek en voedingsadvies aangeboden door Inno Ingredients, een haarverzorgingsset aangeboden door Schwarzkopf professional. De fokker van Lucky Star kreeg een mooie foto aangeboden door Digishots en een cadeaubon van firma Van Eekeren

Op de 2e plaats kwam Firenzo (For Romance * Christ) van Jelle Meewis. Deze 3 jarige hengst werd voorgesteld door Saskia van Es. Voor de eigenaar van Firenzo was de cadeaubon van 1000 euro op een dekking bij Hengstenhouderij van Olst uit Den Hout. De prijs was voor de eigenaar van het winnende paard in deze rubriek maar wilde de prijs niet aan zichzelf geven en dus is Jelle Meewis de gelukkige. Voor Saskia was er een LeMieux dekje gesponsord door JRS ruitersport, een Antares goodiebag, een bloedonderzoek en voedingsadvies aangeboden door Inno Ingredients en een haarverzorgingsset aangeboden door Schwarzkopf professional.

Op de 3e plaats stond na 2 sympathie gereden rondes LIONEL VE (Negro * Tenerife vdl) die in mede-eigendom is van van Olst horses uit den Hout. Lionell VE werd voorgesteld door Charlotte Fry. Fokker/mede-eigenaar R van Erp uit Oss ontvang de prijs voor de fokker, een foto aangeboden door Digishots en een cadeaubon van Van Eekeren uit Wouw.

De 4e prijs was voor La Luce (Glamourdale * Voice), deze donkerbruine merrie werd gefokt door dhr Wim van Buggenum en is in mede-eigendom met de ruiter Curro Benitez Sanchez.

Voor de 5e prijs werd Lord Franklin (Franklin * Lancelot) opgesteld. De zwartbruine ruin is gefokt door K van der Lei en in eigendom van D. Mosterdijk - K.M. Schmid - I. v/d Waal - J. Hoogendijk en werd gereden door Daniel Mosterdijk.

KWPN West Brabant kijkt zeer tevreden en dankbaar terug op een naar ons idee zeer geslaagd evenement met heel veel goede tot zeer goede paarden!

Wij danken fokkers, eigenaren, ruiters/amazones, sponsors, de juries Marianne Dorresteijn en Tom Franckx voor hun inzet, medewerking en visie. Alle aanwezigen voor hun bijdrage om KWPN YDT 2019 weer tot een geslaagd evenement te maken. Dank aan DigiShots voor de mooie fotos!

Tot volgend jaar!

WINNAAR KWPN YDT 2019 - 3 jarigen - LUCKY STAR voorgesteld door Charlotte Fry

PRIJZEN ZIJN BESCHIKBAAR GESTELD DOOR ONDERSTAANDE BEDRIJVEN:

 

 

KWPN WEST BRABANT SPONSOREN

op zoek naar mooie rij kleding?

Keuze uit Goldbergh Cavalleria Toscana Harcour en meer.